Nový web money.sk: Novinky, tipy, triky a navigácia

12.10.2012 spustila spoločnosť CÍGLER SOFTWARE nové internetové stránky na doterajšej adrese money.sk. Nový portál ponúka jednoduchšiu navigáciu, lepší popis produktov pre nových používateľov a najmä oveľa väčšiu prehľadnosť stránok pre existujúcich používateľov všetkých systémov, najmä Money S3 a Money S4.

Nemôžete niečo nájsť? Objavili ste chybu? Dajte nám vedieť pomocou formulára na konci stránky!

Nový portál money.sk má okrem iného vzhľadu i inú štruktúru a navigáciu na stránkach. Tento článok je určený hlavne súčasným zákazníkom, ktorým pomôže s častými činnosťami: prevzatie novej verzie, objednávka školenia, servisného zásahu atď.

Hlavné novinky a zmeny

Po novom sú stránky niektorých produktov, konkrétne Money S3 a Money S4, rozdelené na sekcie pre existujúcich a pre nových zákazníkov, medzi ktorými je možné ľahko prepínať. To uľahčí navigáciu práve súčasným zákazníkom, ktorých zaujímajú iba služby určené im: teda aktualizácie, školenia, technická podpora alebo napríklad ponuka rozširujúcich modulov.

Ako na nový web money.sk?

Hľadáte niektoré informácie či funkcie, na ktoré ste boli zvyknutí, a ktoré teraz nemôžete nájsť? Nezúfajte, väčšina je aj na novom webe, len ich možno na prvýkrát nenájdete tam ako predtým. Až si zvyknete, budete mať všetko po ruke oveľa rýchlejšie.

Aktualizácia Money S3

Potrebujete si prevziať aktualizáciu Money S3? V prvom rade sa musíte prepnúť do sekcie pre súčasných zákazníkov. To urobíte zo sekcie Money S3 odkazom vpravo pod bannerom alebo priamo z hlavnej stránky pomocou “Produktového náhľadu”, ktorý sa zobrazí pri prejdení myšou nad text Money S3.

Tu môžete v pravom stĺpci priamo zadať vaše licenčné číslo a prejsť k súborom na prevzatie alebo sa prepnúť do sekcie Aktualizácia, kde je na výber viac možností.

Poslednú verziu Money S3 si môžete navyše prevziať priamo tu:

Aktualizácia Money S3

Máte otázky či pripomienky k novému webu? Spýtajte sa nás.

Spýtajte sa nás

Pošlite nám otázku alebo nás kontaktujte.

Vaše meno*

Spoločnosť